Barcelona

Grup municipal

Notícia

Esquerra Republicana permet la tramitació inicial del servei odontològic municipal però exigeix més rigor i precisió per acabar donant-hi suport


El Grup Municipal d'Esquerra Republicana ha votat favorablement a la tramitació inicial per a la prestació de serveis odontològics municipals, tot i els dubtes de la idoneïtat i de la qualitat d'assistència d'aquest servei, així com de la forma en què el govern municipal ha presentat aquesta iniciativa. 

La presidenta del grup municipal, Montse Benedí, ha assegurat que aquesta proposta "és fruit de la precipitació", i ha criticat la manca de precisió dels estudis presentats així com les presses amb què s'ha gestionat. Benedí ha apuntat la necessitat d'arribar a consensos "amb la participació exhaustiva dels agents que intervenen en aquesta qüestió així com de la resta de grups municipals". La presidenta d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, també ha lamentat que el govern municipal no hagi facilitat als grups més informació i ara demanin "que en dos dies prenguem una decisió així".

El grup municipal d'Esquerra Republicana ha decidit permetre la tramitació per poder debatre sobre aquesta proposta en els propers dos mesos i obligar el govern municipal a resoldre totes les incongruències. Benedí ha demanat que "facin els deures, arribin a consensos i resolguin els dubtes exposats".

Entre els dubtes que planteja Esquerra Republicana hi ha possibles incompliments de les normatives europees, la no previsió de la ubicació dels serveis que "no ens permet opinar sobre la previsió de preu de lloguer de les instal·lacions", la manca de coneixement de l'informe de l'ACCO i la manca d'informació "a l'hora de calcular l'estructura de preus i de serveis".