Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Esquerra Republicana força l’aprovació del projecte de gestió pública de Palo Alto en benefici del teixit associatiu


Esquerra Republicana assoleix un acord amb el govern municipal que facilita el vot favorable a la Comissió d’Economia i Hisenda del grup republicà i en benefici del teixit associatiu del barri i del districte de Sant Martí.
 
Després de l’abstenció en anteriors votacions, la regidora Trini Capdevila ha celebrat que finalment s’hagin “resolt parcialment” els elements que dificultaven l’acord amb el govern municipal per a una nova gestió de l’espai fabril de Palo Alto. 
 
“Des de la pressió del teixit associatiu i Esquerra Republicana hem aconseguit que Palo Alto tingui una gestió i una participació majoritàriament pública, garantint que el 55% dels espais estaran gestionats per l’Ajuntament de Barcelona”, ha remarcat Capdevila.
 
Amb l’objectiu d’oferir “espais dignes” per al teixit associatiu, Capdevila ha destacat que el projecte permetrà a la Comissió d’Equipaments del Poblenou ocupar “les instal·lacions previstes per a aquest ús a Palo Alto i a una de les naus del recinte de l’Escocesa”.
 
Davant l’acord assolit amb el govern municipal, la regidora d’ERC ha demanat que a partir d’ara es treballi per formalitzar els acords “amb la màxima celeritat” i votar definitivament el projecte.