Barcelona

Gràcia

Notícia

Robert Fabregat: "Ernest Maragall és compromís, rigor i autenticitat. La proposta republicana per a Barcelona"


Aquest dimecres 23 de gener, hem comptat amb el president de la Federació d’Esquerra Republicana a Barcelona, en Robert Fabregat, que ens ha explicat la proposta republicana per a Barcelona.

Esquerra Republicana ha d'esdevenir la primera força política de la capital de Catalunya perquè “és el millor pas que podem fer per avançar cap a la República catalana, cal guanyar l'alcaldia de Barcelona, tant per la seva capacitat de gestió pública com  per la seva projecció exterior,...i a més, avui podem afirmar que tenim tot el partit bolcat amb l'objectiu de guanyar Barcelona”. En aquest sentit, en Robert va recordar que “vam fer l'1 d'octubre, malgrat el Govern de Barcelona” ja que Ada Colau va posar a la disposició de la Generalitat al voltant de només una desena de locals de titularitat municipal perquè s’usessin com a col·legis electorals durant el referèndum de l'1 d'octubre. També ha tingut unes paraules de record per a la Secretària General Marta Rovira, que ha visitat recentment a l'exili de Ginebra, en el curs d'una Executiva Nacional. Ha recordat que "al final d'aquell 1-O la Marta i jo ens vam abraçar, i em va donar les gràcies com a President de la Federació Regional tot dient-me que sense l'èxit aclaparador de Barcelona  la jornada no hauria tingut sentit"

El nostre projecte de ciutat republicana va molt d'acord amb els valors que defensem el 80% de la població. Volem una "Barcelona que esdevingui la capital de la llibertat, de la democràcia i la convivència, però ara també volem que Barcelona lideri el moviment antifeixista del 80% de la ciutadania".

En Robert, també ha destacat la bona rebuda que ha tingut entre la ciutadania l'Ernest Maragall com a candidat d'Esquerra Republicana a l'alcaldia de Barcelona. L'Ernest “és una persona compromesa, rigorosa i autèntica”, que  aposta per un projecte que dugui Barcelona a ser una ciutat de referència, que doni respostes realitzables sobre seguretat, transport públic, habitatge, turisme, convivència, educació, serveis socials, salut, sostenibilitat...

Nosaltres ho tenim clar, amb la complicitat i compromís dels graciencs i gracienques, farem de Barcelona, la capital republicana!

Olga Hiraldo
Secretària d'Organització