Barcelona

Grup municipal

Notícia

Ernest Maragall: "L’electoralisme és dolent per a la salut i ara també per a la cultura"


El candidat a l'alcaldia de Barcelona per ERC assegura que el que està sobre la taula és un simple anunci de foto per part del govern municipal, per això han decidit prendre la iniciativa i accelerar el procés per trobar, de forma inmediata, un nou espai que doni resposta tant al CAP Raval Nord com al MACBA.

Esquerra Republicana s'abstindrà davant la iniciativa ciutadana presentada avui a plenari per extingir la concessió de la Capella al MACBA, doncs "com diuen els veïns volem un CAP digne ja i en aquest sentit hem pres la iniciativa", assegura Ernest Maragall.

"Ja comencem a estar acostumats. El tramvia, el dentista municipal, la funerària... Aquest govern no està fent bé les coses", ha afirmat Maragall convençut que no és el moment de prendre mesures buides sinó de buscar una bona alternativa, per això "Esquerra accelerarà el procés per intentar trobar un nou espai que encaixi amb l'ampliació del museu i garanteixi el CAP Raval Nord. No estem parlant ni d’ajornar ni d’aturar, sinó d’accelerar: es pot fer", ha conclòs el candidat.

Respecte a la funerària pública, que es tractarà al ple el proper dimecres 27 de febrer, l'alcaldable recorda la proposta d'ERC que ja es va aprovar per oferir un servei públic a 1.800€ i confirma que s'abstindran perquè la nova proposta del govern municipal és "poc solvent", tot mostrar-se a favor d'estudiar uns serveis funeraris públics de qualitat. "El que està en joc és el bon govern. Aquesta ciutat no es pot permetre que la foto i el primer pla impossibilitin decisions que demanen rigor, exigència i servei a la ciutat", ha assegurat Ernest Maragall.