Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Bones sensacions a la parada de la Rambla


El passat 10 de febrer ERC Poblenou – Besòs, va fer una parada a la cruïlla de Rambla de Poblenou amb el carrer Llull. Va ser una bona oportunitat per fer arribar a tots els veïns que passaven per la Rambla l’última publicació de la revista 'La Xemeneia del Poblenou-Besòs' (la número 9). En aquesta edició (desembre 2018) la revista inclou temes d’actualitat, tant a nivell nacional com a local. Els temes tractats en aquest número són l’habitatge, mobilitat, la situació de Palo Alto, així com articles de les regidores Trini Capdevila (Regidora adscrita al districte de Sant Martí) i Montse Benedí (Regidora i presidenta del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona).

A més, aquesta parada va ser una bona oportunitat per seguir expressant propostes, inquietuds i necessitats per millorar l’entorn del barri, continuant amb la jornada realitzada a aquest efecte el passat 24 de Novembre, on es van recollir més de 120 propostes de millora pels nostres barris. Amb aquestes propostes des d’ERC Poblenou-Besòs, es vol seguir fent costat als veïns recollint totes les opinions i propostes per tal de poder donar resposta a les necessitats del barri.

Els militants assistents a la parada van poder donar suport, amb la seva signatura, als companys que presenten candidatura a les llistes municipals com a regidors.