Barcelona

Gràcia

Notícia

Passejada per la Vila de Gràcia amb Ernest Maragall, Ester Capella, Marta Vilalta i Max Zañartu.


El passat diumenge 24 de Febrer, una delegació d’ERC Barcelona liderada per l’alcaldable Ernest Maragall, i amb l’acompanyament de Ester Capella, consellera de Justícia, Marta Vilalta, portaveu d’Esquerra Republicana i Max Zañartu, candidat del Jovent Republicà a Barcelona, va realitzar una passejada per la Vila de Gràcia per explicar les propostes d’ERC Barcelona. La primera parada de la visita fou la centenària Pastisseria Ideal, nominada per Esquerra Republicana a Gràcia al Premi Vila de Gràcia. Allà vam poder parlar amb els propietaris d’aquest establiment amb cent anys de servei, i que ara estan preocupats per la possible revisió a l’alça dels preus del lloguer del local i la seva viabilitat econòmica.
 
Seguidament, els candidats prosseguiren el camí cap als Lluïsos de Gràcia, on es pogueren reunir amb una delegació de l’Esplai l’Espurna de Gràcia. Els i les monitores, pogueren traslladar al candidat del Jovent Republicà Max Zañartu, la seva preocupació pels problemes de manca de  locals i d’espai públic per a les entitats d’educació al lleure del barri.
 
Finalment, la delegació enfilà cap a la plaça del Diamant on es va realitzar un speaker’s corner amb mig centenar de veïns i veïnes, un nou format d’acte polític que permet escoltar de primera mà les inquietuds i les propostes dels veïns i les veïnes.
 
Un cop acabada la passejada els candidats es dirigiren a la plaça de la Virreina, on hi havia una ballada popular de swing.


Max Zañartu
Candidat del Jovent Republicà a Barcelona