Barcelona

Clot-Verneda

Notícia

8-M La revolució feminista continua


La revolució feminista que la societat necessita encara avui en ple segle XXI continua. La revolució feminista que ha de ser punta de llança del moviment republicà cada dia guanya més força. Avui nova jornada reivindicativa sobre el paper de la dona a la societat que volem.

Les companyes i companys del Clot-Verneda ens hem sumat a la jornada amb una paradeta al carrer Rogent al Camp de l’Arpa per repartir tot el material que la nostra gent havia preparat en motiu d’aquesta jornada durant el matí i sumant-nos a la manifestació multitudinària a la Gran Via de Barcelona a la tarda.

A més avui  també hem preparat la propera carta que enviarem als nostres represaliats, una carta a una feminista de referència a la nostra societat, una carta d’escalf per donar suport a la Marta Rovira ara que en breu es complirà un any del seu dur exili.

Sempre us  recordem, però avui potser més que normalment, Carme, Dolors, Marta i Anna us trobem a faltar i us volem aviat novament amb nosaltres. Avui i sempre Llibertat Preses i Exiliades Polítiques!