Barcelona

Sant Martí

Notícia

Candidats i candidates d'ERC Sant Martí a les properes eleccions municipals de Barcelona.


El passat diumenge 17 de febrer vam escollir, al local de l'Associació de Veïns de Sant Martí de Provençals, els nostres candidats i candidates a regidor per a les properes eleccions municipals.

La jornada va arrencar amb una presentació de les persones candidates a les 11:00h. Els candidats Jose Luis Delgado, Mercè Ayora, Carlos Ayala, Pati Sarrias i Àngel Ruiz es van presentar breument i explicar la seva trajectòria i objectius. Després d'un torn de preguntes van obrir-se les urnes i va començar la votació. Hi van poder votar Amics, Militants i Simpatitzants d'ERC Sant Martí, i els membres del Jovent Republicà, fins a les 18h.
 
Ja a les 18h es va iniciar puntualment el Congrés de Sant Martí per a la proclamació de les persones candidates escollides. Des d'aquí volem felicitar a l'Àngel Ruiz i Díez per la seva elecció com a cap de llista en representació del Districte de Sant Martí. A la resta de la llista per a regidors han estat escollides la Pati Sarrias, Mercè Ayora, Carlos Ayala i Jose Luis Delgado, a qui també donem l'enhorabona.
 
El congrés va acabar amb una copa de cava i la constatació que comença una campanya intensa i il·lusionant.