Barcelona

Federació

Notícia

Ernest Maragall presenta el nou local de la candidatura i la campanya ‘Barcelonins? Barcelonines!’


Amb el lema 'Redefinim Barcelona', el candidat a l'alcaldia de Barcelona ha presentat avui una campanya que es difondrà per premsa i xarxes socials, amb l'objectiu d'apel·lar a la ciutadania, als seus valors i a la Barcelona que es vol recuperar i construir

"Avui comença una nova etapa d'aquest camí llarg fins el 26 de maig. Estic content perquè estrenem amb alegria un espai de treball i de relació amb la ciutat.", amb aquestes paraules, Ernest Maragall ha inaugurat el nou local de campanya de la candidatura d'ERC-Ernest Maragall Alcalde + Barcelona que se situa al carrer Còrsega amb el carrer d'en Grassot.

En una trobada amb periodistes per conèixer de primera mà la nova seu, l'equip de la candidatura ha presentat també una precampanya que pretén transmetre els valors barcelonins que representen la immensa majoria de la societat. "Aquesta campanya resumeix molt bé l'esperit de conversar amb el ciutadà per posar en primer pla els nostres valors, la nostra identitat i la nostra història com a Barcelonins i Barcelonines. La història d'una societat que ha demostrat moltes coses al llarg dels anys. Barcelona ha de decidir cap a on vol anar i enfrontar els reptes que té per endavant", ha afirmat l'alcaldable que es mostra disposat a escoltar i compartir la veu de les barcelonines i barcelonins i que vol mostrar una Barcelona 'subjecte' cabdal per ajudar a resoldre problemes.

"Aquesta ciutat és el 8-M, el 15-M, les manifestacions de Volem Acollir, l'11 de setembre però també la Rosa de Foc o la Vaga de la Canadenca. Defensem a la precampanya aquest caràcter i identitat, estiguem-ne orgullosos. L'estil de precampanya i de la nostra política és això, conversa permanent, proposta i contraproposta. Interpel·lar per tractar d'obrir aquest conversa i ser útils." ha volgut afegir Maragall.

En la seva intervenció, el candidat a l'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona també ha aprofitat per felicitar el Grup Municipal d'ERC que posa sobre la taula una nova proposta de consens per resoldre l'ampliació del CAP Raval Nord: "Aquesta és, sense dubte, una bona solució que respon a les necessitats de la sanitat al barri del raval, sense renunciar a la cultura. Una proposta que reuneix tots els requisits i que permet una decisió ràpida i una per a tothom."

En resposta als periodistes, Maragall ha fet referència a la llista de la candidatura afirmant que "serà una llista potent, nova en molts sentits, i la millor síntesis del que avui feliçment és ERC. Un partit que aspira a governar la ciutat i molts pobles de Catalunya." Així ha volgut deixar clar que els membres que conformaran la candidatura definitiva seran perfils que expressen la complexitat i ambició del projecte, i els millors especialistes en cada matèria, persones que s'impliquen i que signifiquem una manera d'obrir-se "en el millor dels sentits"