Barcelona

Grup municipal

Notícia

ERC demanarà al govern municipal que expliqui en Comissió perquè utilitza el web institucional per fer propaganda electoral


El candidat a l'alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha assegurat avui que el Grup Municipal d'ERC portarà a la propera Comissió de Presidència una proposició perquè "el govern d'Ada Colau expliqui de forma clara les motivacions, el detall i el cost que ha suposat per l'administració municipal el web  de propaganda electoral que han estrenat aquesta setmana"

Aquest matí, Maragall ha volgut denunciar davant dels mitjans "l'exercici de propaganda explícita dels comuns. Intentar fer-lo passar com a informació objectiva és el contrari de retre comptes. És el que estem constatant que passa en aquest últim període per part del govern municipal". L'alcaldable també ha deixat constància que aquest no és un gest "ètic ni acceptable i encara menys si prové de qui es proclama exponent, exemple i meravella de la nova política. Això no només no és nova política sinó que és vellíssima política". 

"Quan no s’han fet els deures, tot són presses i puja la febre electoral. L’acció de govern es converteix en un exercici de despesa de recursos públics tractant de confondre. El web que s’acaba d’obrir, el vídeo que l’acompanya i la publicitat que se'n fa són exemples del que vol dir fer propaganda des d’una institució pública. S'hi parla de futurs incerts i se’ls presenta com si fossin realitats assolides en aquest mateix mandat", ha afirmat l'alcaldable que també ha volgut remarcar que es tracta d'un "exercici d’abús de la bona fe dels ciutadans des del propi equip de govern. No és acceptable ni en termes democràtics ni en termes institucionals i ens sap greu que vingui d’un govern que s’anomena progressista".