Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Passejada de Maragall a la 'superilla i El Parc


La tarda del passat dimarts 12 de març, el candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, va realitzar una passejada pel barri de El Parc i la Llacuna, en concret la zona de la ‘superilla’ i l’entorn de Marina-Meridiana, juntament amb els i les candidates del territori. Al llarg de la passejada Maragall va intercanviar impressions així com també va poder recollir inquietuds dels veïns i veïnes de la zona.

Començant la passejada a la ‘superilla, el candidat va poder veure la realitat de la zona i els reptes pendents (proposta d'ERC sobre la 'superilla'). A més a més, va poder conversar amb el veïnat i, aprofitant l’avinentesa, també breument intercanviar impressions amb membres del Col·lectiu Superilla al ‘Sopa’, establiment de la zona.

Per a desplaçar-se des de la ‘superilla’ fins al barri de El Parc el candidat va optar per el tramvia, un dels elements indispensables de mobilitat als barris del Poblenou-Besòs. Ja a Marina es van visitar diversos comerços com ara la papereria ‘Dumbo’, la perruqueria ‘OM’ o la ferreteria ‘Saturn’, on els candidats es van endinsar fins al fons del dens magatzem.

En cadascun d’aquests llocs va poder intercanviar impressions sobre els canvis i l’evolució de la zona, segons opinió dels botiguers i de totes les persones que es trobaven en els comerços en aquell moment. La passejada va concloure amb un berenar a la cafeteria ‘De Pa i Xocolata’, situada al carrer Marina, on els veïns, veïnes i participants de l’acte van conversar amb l’Ernest Maragall de manera distesa.