Barcelona

Sant Martí

Notícia

Preparats pel 28 d’Abril!


El Congrés d’ERC Barcelona del passat dijous 25 de febrer va escollir els candidats i candidates que representaran la ciutat per a les eleccions generals del proper 28 d’abril. Gerard Gómez del Moral, com a primer candidat, i Pilar Vallugera, Gerard Álvarez, Isaac Garcia, Beatriu Acin, Merce Garrigosa, Maria Àngels Pi i Xavier Martínez-Gil van ser les persones escollides per conformar la llista de la demarcació barcelonina.
 
Un cop confirmada la coalició electoral amb Sobiranistes i aprovades les llistes definitives pel Consell Nacional d’Esquerra Republicana, finalment ens representarà com a suplent 4rt l’Isaac Garcia, militant de Sant Martí.
 
Celebrem que els republicans d’esquerres s’aglutinin amb ERC mitjançant aquesta coalició, molt representativa de l’esperit del 3 d’octubre i dels principis i valors republicans i d’esquerra que defensem.
 
D’acord amb el diputat Gabriel Rufián, candidat d’ERC pel 28 d’abril, en aquestes eleccions “sortim a guanyar” i “ens enfrontem al cicle electoral més important de la nostra història recent. És molt més que una cita amb les urnes, és una cita amb la història i Esquerra serà un mur contra el feixisme. I és que Esquerra som l’únic obstacle a dos fronts: PP, Vox i Ciutadans i el front low cost que són PSOE i Ciutadans”.