Barcelona

Clot-Verneda

Notícia

Iniciem la campanya: Redefinim Barcelona


El 25 de gener de 1939, Hilari Salvadó, últim alcalde de Barcelona d'Esquerra Republicana de Catalunya, abandonava la capital del nostre país per a partir a l'exili després del triomf del cop d'estat franquista. Vuitanta anys després, Esquerra Republicana de Catalunya ens conjurem per tornar a governar la Ciutat, per a tornar a governar la Capital de Catalunya, una Barcelona que volem capital de la democràcia i de les llibertats.

                   

Dissabte 30 de març, en el 59è Congrés Regional de Barcelona aprovàvem amb un immens suport del 91% de la militància el projecte liderat per Ernest Maragall i complementat per Nova/Nou Futur i una sèrie d'independents del més alt valor en cada una de les seves especialitats. Esquerra Republicana de Catalunya segueix sumant i construint un projecte de majories al servei de cadascun dels ciutadans d’aquest país, la majoria republicana.

       

Un Congrés Regional a on van participar entre d’altres la Consellera de Justícia Ester Capella i el Conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència Alfred Bosch que tancaran la llista electoral municipal en un clar missatge de la importància per Esquerra Republicana d'aquests comicis a l'alcaldia de Barcelona.

             

Com no podia ser d'altra manera, les companyes i companys del Clot-Verneda vam ser presents en el Congrés i vam col·laborar a la Mesa amb la participació de la Clàudia, militant i membre de l’executiva del nostre Casal i secretaria d'organització del Jovent Republicà de Sant Martí.

  

Comença la campanya, que inicialment solaparem amb la campanya de les eleccions Espanyoles, i per tant venen dies de carrer, venen dies d’explicar-nos. De moment la primera ocasió serà ja aquest dissabte 6 d’abril i ens podreu trobar a la Plaça de la Palmera de Sant Martí de 10 a 13 h.Seguiu-nos i us anirem informant de les pròximes ocasions. Ens veiem segur ben aviat!