Barcelona

Sants-Montjuïc

Notícia

Cap de setmana intens (Multiparades d'Erc i Passejada per al Poble-sec)
Cap de setmana intens (Multiparades d'Erc i Passejada per al Poble-sec)

Aquest cap de setmana 6 d'abril i el dilluns 8 al casal Jaume Aiguader de Sants-Montjuïc a estat molt intens per als companys que han donat la seva col·laboració en diversos actes que s'han organitzat en el Districte.
El dissabte 6 en el marc de la campanya: "Omplim els carrers de de parades republicanes" hem comptat amb la participació de Jordi Fexas, numero 14 en la llista d'Esquerra per a les eleccions municipals.
M'hamed Abdelouahed, numero 16 a la llista d'Esquerra per a les eleccions municipals.
Maria Lecha, numero 19 a la llista d'Esquerra per a les eleccions municipals.
Gerard Gómez del Moral, diputat al Parlament i candidat d'Esquerra a les eleccions espanyoles.
També aquest mateix dia els consellers, alguns candidats, militants i Ernest Maragall van estar a la "6ena Paella Solidària per vèncer l'Alzhaimer", que es va celebrar al Port de Barcelona, ​​Poliesportiu ZAL.
I per últim el dilluns 8 es va organitzar una passejada amb els candidats pel Poble-sec., A la campanya "Barceloni- Barcelonina"
Es va comptar amb la presència de Jordi Fexas i M'hamed Abdelouahed. Es van organitzar diversos equips, que van partir de la Plaça de les Navas i recorrent diversos carrers van confluir tots ells a la plaça de la Bella Dorita. En el recorregut es contacte amb veïns i amb membres de la coordinadora d'entitats del Poble-sec, que estaven reunits al seu local.

Veure mes fotos a la Galeria