Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Parades als barris de el Besòs i el Maresme i Provençals


El dissabte 6 d’abril va ser un matí intens, de multiparades d’ERC, en el marc de la campanya: "Omplim els carrers de parades republicanes".

La secció local de Poblenou-Besòs va fer dos parades, una a la cruïlla del carrer Llull amb Rambla Prim i una segona parada a la Gran Via amb Rambla Prim. Vam comptar amb en Gerard Gómez del Moral, diputat al Parlament de Catalunya, i número 6 de la llista al Congrés dels Diputats en les properes eleccions del 28 d’abril i en Robert Masih Naha senador al Senat d’Espanya i candidat a les llistes del senat a les properes eleccions del 28 d’Abril.  

Continuant amb la tasca iniciada el proppassat 24 de novembre, data en la que vam organitzar una jornada amb veïns, veïnes i representants d’entitats dels barris de Poblenou, el Parc i la Llacuna, Besòs i el Maresme, Provençals del Poblenou, la Vila Olímpica i el Front Marítim i Diagonal Mar a Can Gili Nou per treballar propostes que es recolliran al programa per a les properes eleccions municipals on es van recollir 120 propostes de millores dels nostres barris, es manté la  dinàmica de recollir totes les aportacions fetes pel veïnat  pel que fa al manteniment d’espais públic.

El cap de setmana següent, dissabte 13 d’abril, vam fer una parada a Gran Via amb Bac de Roda. Vam aprofitar per parlar amb els comerços de la zona així com per recollir totes les propostes dels veïns i veïnes que es van apropar a la parada.