Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Sant Jordi a la Rambla del Poblenou!


Qualsevol Sant Jordi és un repte per a les entitats, associacions, forces polítiques i llibreries que omplen els nostres carrers de vida, lluita i és clar, de roses i llibres. Un repte que és encara major si el dia es lleva rúfol, fresc i des de primera hora ens obsequia amb uns ruixats primaverals que podrien haver-nos dut al desànim. No va ser aquest el cas dels i les voluntàries del casal d’ERC Poblenou-Besòs que des de bon matí i fins més enllà de les nou del vespre varen estar al peu del canó per muntar, atendre i desparar l’estand que estava situat a la Rambla del Poblenou, entre Pere IV i Pallars.

En aquest Sant Jordi marcat per un campanya electoral múltiple podem dir que la presència d’ERC Poblenou-Besòs ha estat el millor acte central que ens podem imaginar. Tot i que al matí, a causa del temps, als veïns i veïnes els va costar d’atansar-se a la Rambla, ja a partir de migdia es va veure clar que la tarda seria ben concorreguda. Per aquesta diada tant especial, a banda de la parada informativa amb tot el material de campanya i roses, vam desplegar un espai d’activitats infantils on es convidava a mares, pares i infants a gaudir d’una estona amb nosaltres tot fent dibuixos per a emportar, o que convertíem en unes xapes ben acolorides amb motius propis del dia. A més a més, a la tarda s’hi va incorporar una sessió de maquillatge per a infants que va arrodonir la proposta.

El resultat de tot plegat: una gernació de gent que s’atansava a la nostra parada. La idea va ser doncs un èxit i ho fou sobretot gràcies a l’esforç de tots i totes les companyes que un cop més han dedicat temps, posat voluntat, esmerçat forces i compartit lluita a peu de carrer. Ens veiem diumenge a les urnes!