Barcelona

Federació

Notícia

Ernest Maragall: "Ara hem de defensar el nostre projecte per Barcelona i ho fem amb aquest magnífic impuls de les generals"


L'alcaldable a la ciutat de Barcelona, Ernest Maragall, ha atès aquest matí als  mitjans de comunicació per compartir la seva reacció sobre els resultat de les generals i la perspectiva de cara a les properes eleccions municipals: "La jornada del 28 d'abril va ser històrica i, evidentment, té una significació de futur indiscutible. La victòria republicana a Catalunya és un missatge a l’Estat i una afirmació de victòria dels continguts que Esquerra ha defensat en campanya" 
 
Maragall també ha volgut aclarir que tot i els bons resultats, cal seguir treballant per convèncer els barcelonins i barcelonines, doncs les eleccions municipals tenen una lògica pròpia:"El que ara hem de fer és debatre, contrastar i defensar el nostre projecte per Barcelona i ho fem amb aquesta empenta i magnífic impuls que ens donen els resultats de les generals. La ciutadania va parlar clar. És hora que això es confirmi, però no es traslladi només a un crit, sinó també a un projecte de màxima ambició republicana", ha assegurat
 
"El nostre interès és tenir un gran debat sobre Barcelona. Algunes de les qüestions que tenim plantejades estan associades als dèficits del govern actual. Tenim la necessitat d’un nou projecte que abordi grans qüestions de futur com les obres de la Sagrera", ha afirmat el candidat a l'Ajuntament de Barcelona que juntament amb la número 9 de la llista, Maria Buhigas, ha visitat les obres de l'AVE amb responsables de Barcelona Sagrera Alta Velocitat, per comprovar el punt en el que es troba aquesta infraestructura vital per als catalans i els barcelonins que permetrà tenir una estació intermodal a escala europea, apropar Barcelona a la resta de ciutats de l'Àrea Metropolitana, crear un cercle econòmic i residencial i fer realitat la Diagonal verda.