Barcelona

Sants-Montjuïc

Notícia

Debat a 7 a Radió Hostafrancs: "El Debat d´Hostafrancs"


El passat 25 de maig es va celebrar a la Sala d'Actes de la Fundació Cultural Hostafrancs, el debat a 7, "El debat d'Hostafrancs”
Les set candidatures presents al barri, van debatre durant més de dues hores les propostes per a aquestes properes municipals, enfocant els principals problemes a resoldre per aquesta propera legislatura municipal.
Esquerra Republicana va comptar amb el nostre cap de llista per Sants-Montjuïc, Jordi Fexas i les necessitats ha  acometre  per aquest proper mandat,  cal destacar les següents reformes:
Plaça Espanya, Espanya Industrial, entorns de l'estació de Sants i reforma integral de la part sud del barri d'Hostafranchs que donaria peu a integrar una Rambla al carrer Vilardell i un pla estratègic que permetés desenvolupar la Superilla en aquesta part sud.
Es van entrar també temes de convivència i de seguretat en tota aquesta zona.
Jordi Fexas va convidar els assistents en el sentit que, encara  que Hostafrancs te una trama consolidada, lo qual no permet efectuar moltes actuacions, si que encara es té marge per efectuar les comentades.
En temes de convivència es va apostar per consolidar els aspectes socials del barri, donat l'alt índex d'envelliment de la població, apostant per donar poder a les entitats del 3r sector, Serveis Socials i equipaments.
En el tema de Turisme i Comerç, necessari  intervenir amb mesures quirúrgiques que frenin el creixement de les places hoteleres, actualment hi ha 3.300 al Barri (Hotels, Ap. Turístics), reconeixent el poc marge de maniobra immediata que es té per a això. I en el Comerç , intentar incloure els comerços (Creu Coberta) en els futurs "Apeus" (Àrees de promoció econòmica urbana).
Veure article complet a Radio Hostafrancs