Barcelona

Sant Martí

Notícia

Ernest Maragall a la plaça del mercat del Clot


Ahir, la plaça del mercat del Clot es va omplir de gent de Sant Martí, de molta gent. De gent i també d’il·lusió; de gent i d’esperança i de dignitat; de gent per fer costat a la candidatura de l’Ernest Maragall i del seu equip, per donar escalf a una candidatura que es vol guanyadora i que se sap a un no res d’aconseguir una capital republicana per a una Catalunya republicana.

La trencada de gel per iniciar l’acte va anar a càrrec de l’Àngel Ruiz que va esbossar alguns dels reptes més importants del districte com ara una connexió del tramvia per la Diagonal que garanteixi el retorn de la inversió pública, la finalització de totes les obres que envolten la plaça de les Glòries i la revisió del pla 22@. Aquesta intervenció va donar pas a les paraules d’Alfred Bosch, conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, que va recordar el nul compromís del govern Colau amb l’1O i en alertar que és “quan Barcelona i Catalunya van juntes que funcionem i avancem” i que “si guanya Ernest Maragall, guanya Oriol Junqueras. Si guanya la República catalana, guanya Barcelona, guanyem tots”.

Al seu torn, Elisenda Alemany, número dos de la llista a Barcelona,  es va mostrar emocionada i agraïda amb Ernest Maragall i del treball en equip: “Crec que Barcelona no es transforma des del jo, es transforma des del nosaltres, i aquesta és la candidatura del nosaltres”. A més va subratllar que “tenim l’oportunitat històrica de fer que Barcelona tingui un alcalde progressista, republicà i independentista”.

Maria Buhigas, gran coneixedora tècnica de la ciutat, ha expressat la ingent tasca “gens sexy” a dur a terme però ha conclòs que “no ens fan por els reptes perquè si alguna cosa no li ha fet por a la ciutat és aixecar-se per superar-los” per acanar assenyalant que aquest “és l’orgull de la ciutat”.

Finalment Ernest Maragall en una intervenció alhora propera, personal i de llarg abast  s’ha mostrat agraït per l’esforç de l’equip  i de la militància d’ERC, de qui rep energia i vitalitat per arribar amb tota la força al final d’aquesta campanya. S’ha mostrat conscient dels reptes tècnics però sobretot ben atent a la sensibilitat que caldrà tenir per resoldre les mancances socials dels i les barcelonines per qui creu que val la pena afirmar que: “Estic preparat per liderar la Barcelona real, insubmisa i crítica. Jo vull ser l’alcalde de Barcelona i vull ser-ho amb totes les conseqüències”.