Barcelona

Gràcia

Notícia

La militància reprèn les reunions després d’una intensa etapa electoral


Dimecres passat, la militància d’ERC Gràcia es van reunir al casal Francesc Macià per comentar els resultats de les recents eleccions municipals i europees. Van assistir les conselleres de districte Núria Pi i Alba Metge, a més de l’Eva Baró i el Max Zañartu, regidora i regirdor electes d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona.

Les intervencions de l'Eva i en Max, així com les de les conselleres i de la militància asiistent, a més d’analitzar els resultats electorals als diferents barris del districte, van coincidir en destacar la importància de la feina feta i l’esforç personal de tothom que va participar en la campanya, que va tenir com a conseqüència l’important èxit col·lectiu que significa guanyar unes eleccions municipals. En segon terme van quedar les possibles estratègies per aconseguir formar govern municipal, que ja s’estan estudiant i ho seran més els propers dies, amb la convocatòria d’un Congrés Regional de Barcelona el 14 de juny, en el que es debatrà i aprovarà, si s’escau, la proposta d’investidura i possible acord de govern municipal.

En acabar, els assistents van brindar amb unes copes de cava per la victòria aconseguida, amb la vista posada als complicats dies que s’acosten.

Jaume Martínez
Secretaria Adjunta de Comunicació-Webmaster