Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Visitem el Museu de Can Framis!


Aquest dimecres 19 de juny per la tarda ERC Poblenou-Besòs ha organitzat una activitat cultural. Oberta a la militància i el veïnat, s'ha fet una visita guiada al Museu de Can Framis, seu de l’exposició permanent de la Fundació Vila Casas.

Can Framis, que va ser una fàbrica de llana de finals del s.XVIII, propietat de la família Framis, va perdre amb el temps la seva activitat, i ha estat reconvertida ara fa uns anys en un museu d’art contemporani situat al 22@. En aquesta antiga fàbrica profundament reformada hi podem trobar una col·lecció permanent d’artistes catalans o residents a Catalunya, amb obres de Plensa, Guinovart, Tàpies o, sent la única obra anterior a 1950, una pintura de temàtica taurina de Ramon Casas entre d’altres.

Acompanyats per els comentaris de la guia, la vintena de militants i veïns han recorregut les tres plantes del museu, aturant-se el les obres més destacades. Una tarda diferent, agradable, que ens ha permès conèixer una mica més del nostre barri i de l’obra artística del país.