Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Vermut i activitats a la Festa Major del Besòs i el Maresme!


El passat dissabte 15 de juny el casal d’ERC Poblenou-Besòs va ser present a la Festa Major del Besòs i el Maresme amb els veïns i veïnes del barri.

La nostra parada, situada a la cruïlla de Rambla Prim amb Llull, una zona de molta afluència de gent, ens va permetre poder parlar amb tothom que se’ns apropava, recollir diners per a al caixa de solidaritat i repartir material i revistes. En aquesta ocasió es van preparar activitats infantils amb molt bona rebuda per part del veïnat més jove. Les activitats van consistir en un taller de ‘pintacares’ i en una taula on dibuixar i que els dibuixos es transformessin en xapes.

A partir de les dotze del migdia vam poder gaudir també d’un vermut popular on tothom que s’apropava a la parada va ser convidat. Durant el vermut es va poder conversar tranquil·lament amb el veïnat, intercanviar impressions i recollir tots els seus problemes i dubtes.

L’activitat va ser un intercanvi d’opinions i d’interacció amb els veïns, coneixent de primera mà les seves inquietuds. L’acte va concloure passades les dues de la tarda. Gràcies a totes i tots els que vau fer possible, una vegada més, que es pogués realitzar i que fos un èxit.