Barcelona

Sant Martí

Notícia

Prou homofòbia als nostres barris


La Federació de districte d'ERC Sant Martí, vol manifestar la més profunda repulsa a les agressions homòfobes i lesbòfobes que han tingut lloc aquests dies a la ciutat de Barcelona. Especialment volem condemnar enèrgicament l'agressió que va tenir lloc ahir al barri de la Verneda.

Diem especialment no solament pel fet que s'hagi produït a un dels nostres barris sinó perquè aquest cop les persones agredides i insultades han estat les i els membres d'una família lgtbi. Cap excusa, tampoc l'embriaguesa, pot justificar aquests atacs. És urgent que tots els entorns socials, entitats i també les administracions prenguin consciència del greu problema a què ens enfrontem. Mentre el blanquejament d'aquestes actituds per part de partits ultradretans i populistes pugui trobar tebior en la resposta social, política o judicial, els drets humans, la democràcia i la llibertat no es respectaran a casa nostra.

ERC Sant Martí vol fer costat i mostrar tot el nostre suport a la família agredida i ens posem a la seva disposició per tot allò amb què els puguem ajudar.

Cap complicitat amb els agressors, cap suport al seu ideari excloent i cap agressió sense resposta.
 
Denuncia els fets LGBTIfòbics, trobaràs més informació a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya: http://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/lgbti/denuncies-fets-homofobs/