Barcelona

Gràcia

Notícia

El casal d’Esquerra Republicana de Gràcia escull el nou equip de Conselleres i Consellers de Districte


El passat dimecres 3 de juliol la militància del Casal Francesc Macià va celebrar un Congrés  per escollir les Conselleres i els Consellers de Districte per als propers quatre anys. Cal remarcar que gràcies al bons resultats obtinguts en les darreres eleccions municipals, hem passat de 2 conselleres del passat mandat a un equip format per 5 representants al Districte.

En un Casal ple de gom a gom i, després de la presentació de les persones candidates, es va procedir a la seva votació.
El resultat final de l’escrutini va  proclamar com a Consellera Portaveu, Olga Hiraldo, biòloga i arqueòloga de professió, que ha ocupat la Secretaria d’Organització del Casal els darrers dos anys.

La resta de Conselleres i Consellers escollits són: Núria Pi, directora tècnica de l’Institut de Qualificacions Professionals, que repeteix com a Consellera quatre anys més, donant continuïtat i expertesa al nou equip. Guillem Roma, que no és militant d’Esquerra Republicana i s’incorpora com a independent.  En Guillem participa activament en el teixit associatiu gracienc i especialment en tots els àmbits de la cultura popular. En Miquel Colomé, militant  des del 2003 és empresari de professió i activista en diverses entitats i plataformes de Gràcia. El cinquè Conseller de Districte, en Marc Bosch, ja havia estat  escollit pel Jovent Republicà de Gràcia, i participava a l’executiva del Casal com adjunt a la Secretaria de Política Municipal.

El Congrés ha finalitzat amb un torn de paraules on la Consellera Portaveu sortint, Alba Metge, ha agraït la confiança i el suport que el Casal li ha donat els darrers vuit anys, i  ha emplaçat a la militància -a seguir treballant als carrers i a les places dels nostres barris en favor de les lluites veïnals, al costat dels nostres veïns i veïnes, així com a seguir lluitant per defensar els nostres drets i llibertats-.

En Max Zañartu, Regidor electe de Barcelona, i el Toni López, President del Casal, han tancat el Congrés amb unes paraules d’agraïment a la Núria Pi i en especial a l’Alba Metge, per l’ingent tasca feta com a conselleres els darrers anys; i han emplaçat al nou equip escollit a seguir treballant en la mateixa direcció, per guanyar a Gràcia i a Barcelona en les properes convocatòries electorals.
 
Pep Creus
Secretaria de Comunicació i Acció Política