Barcelona

Nou Barris

Notícia

El Consell de Districte


Avui s’ha constituit el Consell de Districte de Nou Barris. Per nosaltre, un dia molt important per tres rmotius.

Per que significa el començament d'un nou mandat municipal a Nou Barris que encarem amb il·lusió. Tenim ganes de treballar pels nostres veïns i veïnes, pels seus drets, per fer un barri més just. Volem treballar de valent per tal de aconseguir uns barris lliures de violència masclista, per que no es faci fora a ningú de casa seva, per que Nou Barris sigui un lloc millor per viure. Som conscients de la realitat, Valls ha decidit qui havia de ser l'alcalde de Barcelona i ha triat a Colau, i Colau ha decidit que Esquerra sigui a l'oposició. Per tant aquesta legislatura l'encarem amb ganes i il·lusió, però no d'allà on volíem i on creiem que seriem més útils a la ciutadania.

És un dia important també, per que avui hem escollit com a Presidenta del Districte -per primer cop en l'història-, a una regidora d'ERC, la comanya Gemma Sendra. Llicenciada en Filosofia i Lletres a la UB i geògrafa de professió, s'ha especialitzat en gestió cultural i innovació social. Ha dirigit i presidit òrgans com el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts o el Recinte Històric de Sant Pau. Va ser gerent del Consorci i la Fundació del Liceu en la seva reconstrucció, i Secretària General de Cultura de la Generalitat durant el govern de Pasqual Maragall.. És una bona noticia i ens alegrem de tenir una Presidenta d'esquerres i republicana !!!.

El tercer motiu es per que ahir van prendre possessió els nostres consellers de districte: El Quim Sangrà, la Montserrat Cuspinera i el Miguel Ángel Palos. Gràcies al suport rebut per veïnes i veïns, dupliquem el nombre de consellers !!!

El Quim, repeteix i serà el portaveu del Grup Municipal; la Montserrat, Secretaria de la Dona del Casal, serà vice-portaveu; i el Miquel, fins fa poc portaveu de Jovent Republicà Nou Barris, serà el conseller més jove. 

Ja veieu, fàcilment fem els números i ens surten tres bon motius per alegrar-nos del Plenari d'ahir. 

Ara toca treballar !!!