Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Visita als carrers de Gràcia en Festa Major!


El passat 16 d’agost ERC Poblenou-Besòs va fer una sortida per visitar els carrers guarnits del barri de Gràcia amb veïns i militants, en plena Festa Major, i visitar els companys de Gràcia. Una manera de celebrar, compartir i sobre tot de viure aquestes festes tant celebrades a Barcelona.

Vam poder visitar la majoria de carrers amb decorats, inclosos els que van ser els més premiats com ara Harry Progrés, la Travesseda, Verdi o Mozart.

Posterirment, l’acte celebrat davant del casal d’ERC Gràcia vam poder comptar amb breus parlaments de l’Ernest Maragall, de la Consellera de Justícia, Ester Capella i del President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent. Hi ha hagut moments pel record de les persones preses i exiliades així com també es va fer esment dels moments durs que ens tocarà viure aquesta tardor. Des de Poblenou tenim clar que els volem aviat a casa, i que continuarem treballant per la construcció de la República Catalana.

Un cop finalitzats els parlaments vam poder gaudir d’un aperitiu on vam poder parlar militants, assistents i amics. Agraïm a totes les persones que ens van poder acompanyar en aquesta jornada festiva i en certa manera reivindicativa.