Barcelona

Grup municipal

Notícia

ERC creu que l’acord del Cap Raval demostra que tenir més salut i cultura al barri “era del tot compatible”


La regidora Gemma Sendra destaca l’esforç dels republicans “de buscar opcions quan es deia que no n’hi havia” per fer compatible l’ampliació del MACBA i la construcció del CAP, que titlla “d’urgent”

Esquerra Republicana valora positivament l’acord que permetrà la construcció del Cap Raval Nord i l’ampliació del MACBA que s’ha presentat aquest matí: “la salut i la cultura eren, com dèiem, objectius del tot compatibles”, ha apuntat en una piulada el president del grup municipal republicà a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall. En el mateix sentit s’ha expressat la regidora Gemma Sendra, que ha qualificat la decisió de “bona pel MACBA, perquè tindrà l’ampliació just al seu davant, bona pel CAP perquè té la Misericòrdia, i bona pel barri perquè tindrà les dues coses”.

Sendra ha posat en valor la tasca d’ERC i el seu “esforç per buscar opcions quan es deia que no n’hi havia”, i ha criticat la lentitud del govern municipal, ja que des del mes d’abril s’estava pendent d’una resolució. En un sentit similar s’ha pronunciat Maragall, que ha criticat que la decisió del consistori “s’ha fet esperar, però gràcies a la feina de tots s’ha arribat a bon port”. El republicà ha continuat fent una apel·lació a engegar el més ràpidament possible les actuacions necessàries “per tenir el CAP en marxa amb la màxima urgència”. “Guanyen la salut i la cultura”, ha sentenciat Maragall.