Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

#FuturEnTintaLila al Poblenou-Besòs


Des del Casal de Poblenou-Besòs hem aprofitat aquest diumenge per a sumar-nos a la campanya #FuturEnTintaLila que va sorgir a la tardor de 2018, quan la Carme Forcadell, des de Mas d'Enric, va explicar que sempre ha escrit les cartes a l'exterior amb un bolígraf de tinta lila. Un dia, quan se li va acabar, el va llençar. I una estona després, va veure com una companya reclusa que l'havia recuperat de la paperera intentava escriure-hi, sense gaire èxit. Quan la Carme li va preguntar què feia, ella li va respondre que volia, com ella, escriure "en tinta feminista". Així que aquell Nadal va demanar una caixa de bolígrafs liles per a repartir-los entre totes les companyes de reclusió.


Des d'ERC Poblenou-Besòs volem fer un tribut a la Carme i a la Dolors, les nostres preses, i a la resta d'exiliades i represaliades. Volem reivindicar-les a través d'aquesta campanya, posant per escrit el nostre desig d’una societat que visqui en igualtat i regalant bolígrafs de tinta lila, perquè totes les persones, especialment les dones, escrivim sobre el nostre futur, sobre el feminisme, sobre la República i sobre nosaltres, en tinta lila.

  Des d'ERC Poblenou-Besòs ens hem sumat aquest diumenge a la campanya #FuturEnTintaLila, per a reivindicar les preses i exiliades i defensar l'apoderament femení i una societat més igualitària!