Barcelona

Sant Martí

Notícia

Visitem el centre d’Art Santa Mònica


El dissabte 14 de desembre a les 12 hores, organitzem una visita guiada al centre d’Art Santa Mònica, per visitar dues exposicions, Lluís Llach “Com un arbre nu” i Vicenç Altaió “els ulls fèrtils”.
 
Cal fer prèviament la inscripció a l’enllaç: https://forms.gle/xAZUGcSpf2Vcx8kW9  

Informació de les exposicions:
 
Lluís Llach, “Com un arbre nu”, és un viatge multi sensorial a través de les cançons de Lluís Llach. Una mirada artística i personal pels territoris per on ha transitat la seva obra.  Dividida en diferents àmbits, l'exposició no pretén ser un recorregut cronològic a través dels discos i concerts del cantant sinó que ens proposa una experiència íntima a través dels paisatges simbòlics que han conformat l'imaginari del cantant empordanès; ens convida a un joc de descoberta que dona forma física a les seves paraules i a la seva música.

Vicenç Altaió, “els ulls fèrtils”, al llarg de la seva prolífica trajectòria, Vicenç Altaió ha impulsat el reconeixement als nostres poetes avantguardistes mitjançant exposicions, publicacions i homenatges com un deure generacional amb els pares de la modernitat artística catalana. Ara correspon als seus contemporanis reconèixer i celebrar la seva aportació a l’agermanament de la poesia i les arts visuals. El nostre propòsit és donar compte dels llibres d’edició limitada que aquest traficant d’idees ha dut a terme de la mà dels artistes que estima i valora.