Barcelona

Nou Barris

Notícia

Reunió d'ERC Nou Barris i posició del Casal pel Consell Nacional


Avui hem tingut l'última reunió de l'any de persones militants, simpatitzants i amics d'ERC Nou Barris.

La companya Llúcia Cuenca ens ha comunicat la seva intenció de presentar la seva candidatura a la Presidència del Casal en el Congrés convocat pel dia 20 i ha recollit l'aval de moltes de les persones presents.

És parla també de fer un sopar/dinar per donar entrada al nou any. 

La nostra consellera Montserrat Cuspinera ens posa al dia de l'actualitat municipal i algunes persones comenten el mal estat de algunes zones d'esbarjo de gossos. També es comenta que a l'última revista de l'Arxiu de Roquetes - Nou Barris surt un article vers la fundació del Casal Català de les Roquetes i un altre vers una cessió de documents que ha fet la Montserrat a l'Arxiu. 

És fa un debat de l'actualitat política, la negociació de l'investidura, les contradiccions del sistema judicial espanyol.

El president d'ERC Nou Barris i Conseller Nacional, Josep Barrachina, ha demanat als assistents que creien que havia de votar al proper Consell Nacional. Majoritariament els assistents de la reunió han considerat que la millor opció és que ERC faciliti l'investidura amb la seva abstenció.