Barcelona

Sant Martí

Notícia

Resum del consell plenari de districte de Sant Martí (05/12/19).


El dijous 5 de desembre va tenir lloc la darrera sessió de l’any del Consell de Districte. En la part d’impuls i control, els grups del plenari del Consell del Districte van debatre les següents proposicions i precs presentats per ERC:

Des d’Esquerra Republicana vam instar el govern a prendre les mesures suficients per retransmetre en directe els òrgans de participació i de govern a través de la tècnica de l’streaming per tal d’afavorir la participació ciutadana. Aquesta proposició, presentada per la consellera Lourdes Arrando, va ser aprovada per unanimitat.

Pel que fa als precs que vam fer des d’ERC, el govern del Districte va acceptar de millorar la il·luminació de la pl. Theolongo Bacchio, al barri del Besòs i el Maresme, i també va acceptar d’instal·lar un punt verd fixe al Camp de l’Arpa del Clot.

Podeu trobar més informació a: https://ajuntament.barcelona.cat/santmarti/ca/noticia/els-pressupostos-i-els-preus-publics-per-al-2020-protagonistes-del-darrer-consell-de-districte-de-lany_892527