Barcelona

Les Corts

Notícia

Assemblea virtual al Casal Josep Sunyol


El nostre equip, gràcies a les tecnologies, continua la seva activitat ordinària, i avui la militància hem dut a terme la primera Assemblea telemàtica.

En la sessió d'avui hem comptat amb l'assistència d'en José Rodríguez, diputat del Parlament de Catalunya i d'en Jordi Castellana, regidor de l'Ajuntament de Barcelona que han valorat la situació social, sanitària i econòmica per la crisi actual que està provocant el SARS-CoV-2, així com les línies de treball que s'estan duent a terme des d'ERC.

Tant els ponents que ens han acompanyat com tots els assistents a l'Assemblea ha posat de rellevància del gran esforç que estan realitzant les persones que treballen en els sectors sanitari, social, recerca i una llarga llista de col·lectius que en porten molts dies treballant pel pal·liar els riscos que en aquests moments està exposada tota la ciutadania.

El casal Josep Sunyol treballem també, en activitats de formació on line i en xerrades sobre temàtiques i sectorials que ens preocupen en aquest moment, les quals seran informades a través de les nostres xarxes social  perquè pugueu assistir-hi virtualment.