Barcelona

Les Corts

Notícia

Sant Jordi al Casal Josep Sunyol


Enguany en la diada de Sant Jordi no tindrem paradetes a les nostres ciutats i pobles, i trovarem a faltar comprar roses grogues com a símbol de suport als nostres presos polítics i exiliats. Tampoc podrem anar a veure als nostres escriptors i escriptores perquè ens signin el seu llibre que portarem a casa amb la il·lusió de veure com ens sorprendrà aquesta vegada.


El nostre Casal no renúncia a celebrar la nostra diada des del confinament donant suport a iniciatives con SantJordiDesDeCasa, converses sobre llibres republicans en directe a Instagram. Comprarem llibres a la Parada online de Sant Jordi de la Plataforma 1 - Octubre les Corts a través de la web que destinarà tots els beneficis recollits en aquesta campanya a aquelles entitats que estan ajudant les veïnes del barri que més ho necessiten i també farem costat a les llibreries de proximitat amb la iniciativa d'Òmnium Cultural, Llibreries Obertes.

Des del confinament us volem desitjar una bona diada de Sant Jordi i us deixem un vídeo amb uns paràgrafs del poema Ara Mateix d'en Martí Pol.