Barcelona

Nou Barris

Notícia

Reunió d’ERC Nou Barris


Notes preses durant la reunió:

1. Actualitat política
Es comenta l'actualitat política

2. Informe presidència
Dimecres va haver executiva d’ERC Barcelona. La Llúcia va comentar la Trobada Oberta del Casal. També es va parlar dels pressupostos. Reinventar-nos, hem de veure que volem fer de Barcelona de cara al 2030. També es va parlar de Sant Jordi i que la Federació va agafar l’idea de Nou Barris de suport a les llibreries. És valora el Connecten-nos i els problemes que ha tingut. Es prefereix tendir cap el Casal Obert. Demà hi ha una xerrada a nivell de Barcelona. És comenta les línies de suport als aturats. També es parla de que fer el 1 de maig. El Cristian llença l’idea d’aprofitar la plaça Francesc Layret. És parla del tema dels sous dels funcionaris i de la Conselleria d’Interior.

3. Informe Municipal
El Quim comunica que hi ha Junta de Portaveus del dijous i Ple de Districte el dia 6 a les 18h. No està solucionat com fer participar al públic. També explica com va anar el Ple de Barcelona i la Taula de ciutat. S’està treballant a nivell d’ERC per blocs de propostes concretes per quan acabi el confinament. És parla de la natura d’aquesta taula. La Montserrat comenta les propostes de cara al Plenari. Van tenir una reunió amb els comerciants divendres i van treure temes pel plenari. Explica d’altres iniciatives.

4. Informe secretaria de la dona
Es va fer una taula de feminisme. Es va parlar de les xarxes de suport i de la problemàtica  de la violència masclista en un entorn de confinament. Es creu que quan acabi, hi sortiran moltes més necessitats. Preocupa la manca de visibilització i empoderament de les dones que es dediquen a cuidar d’altres persones. El dia 30 de 17 a 19h faran una Convenció de dones d’ERC. 

5. Informe de Jovent
Emma. Explica les formacions i debats que s’han fet i el Consell Nacional de Jovent. 

6. Informe de Comunicació
El Miquel explica la gestió en comunicació durant aquestes dues setmanes. És parla de com combinar les videoconferència i les reunions presencials un cop acabada el confinament.

La reunió acaba a les 22:15h