Barcelona

Nou Barris

Notícia

Avui hem patit un atac FEIXISTA al Casal Obert.


Avui ERC Nou Barris ha dut a terme la trobada del maig del Casal Obert a totes les veïnes i veïns de Nou Barris. Aquest cop amb la participació de Gemma Sendra, Presidenta del Districte. Un grup organitzat de feixistes ha probat sense exit de boicoteixar el Casal Obert i ens ha obligat a migrar a una altra sala de Videoconferències.

A l'hora prevista per l'inici de la trobada un petit grup de feixistes han entrat en el Videofòrum del Casal Obert entrant un video amb el cara al sol i fent fora a d'altres usuaris. En aquell moment hem pres la decisió de migrar a un altre sala de xat, i hem notificat a les persones militants, simpatitzants i amigues el canvi de sala. Igualment ho hem notificat a les xarxes socials amb una indicació de que si algú estava interessat a participar ens fes arribar un missatge privat. En aquesta nova sala la trobada s'ha produit amb tota naturalitat.

Uns tres quarts d'hora després hem rebut missatges per Whats App i twitter d'una persona que es feia dir Jordi Vila demanant el nom de la nova sala per participar. Tot i que el seu perfil a Twitter @jordivila96 es del 2017, només te al mur unes poques repiulades, la primera a l'anunci d'ERC Nou Barris del atac feixista. És evidentment un perfil fals, amb una foto robada a internet a un altre persona, l'Albert Donarie, amb l'únic objeciu d'aconseguir el nom de la nova sala de videoconferència. Segurament la foto la va treure de El Confidencial: https://www.elconfidencial.com/espana/2019-04-23/juicio-proces-mossos-independentistas-donaire_1955730/

Esquerra Nou Barrris denuncia els intents fascistes per aturar la lluita democràtica del nostre poble.

No s'ensurtiran !!!