Barcelona

Nou Barris

Notícia

Reunió d'ERC Nou Barris


Reunió de persones militants, simpatitzants i amigues d'ERC Nou Barris.
Anotacions durant la reunió:


1. Actualitat política
Es parla de l'actualitat política nocional i local.

2. Informe presidència
La Llúcia parla de l’última executiva de Barcelona. És va parlar de les formacions que s’havien fet i de l’informació que es va recollint d’aquestes. La seu nacional s’està reactivant internament però no es oberta al públic. La Federació de Barcelona i els Casals continuen tancats. Comenta les properes xarrades i formacions.

3. Informe Municipal
El Quim ens explica el primer Plenari telemàtic de l'historia de Nou Barris. Pel mateix motiu va ser més curt de l’habitual. Ens van fer 34 intervencions per part del públic. Es va aprovar a proposta de medalles d’Honor de Nou Barris i estem satisfets de les entitats escollides. Va ser més complicat del normal per que les formacions de l’equip de Govern no es posaven d’acord. L’informe de regidoria el va fer el Regidor de Sant Martí. Es va aprovar la nostra proposició per unanimitat i es va acceptar els precs. És parla de la dinàmica del Ple de Districte. El Pep demana sobre l’afectament sobre el comerç de la crisis sanitària i el perill de que alguns no obrin les seves portes. 

4. Informe secretaria de la dona
La Montserrat parla de la propera xerrada. És farà una xerrada de Dones i immigració per part de la Federació de Barcelona. Es farà una assemblea de dones telemàtica. El Jordi ens explica la problemàtica de moltes dones viudes de 40/50 anys amb pocs recursos. 

5. Informe de Jovent
Es presenta un nou militant de Jovent, el Biel. L’Emma ens explica que tenen molt contingut a les xarxes pel Dia internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia. El diumenge van fer reunió i dues petites formacions. El proper diumenge faran una xerrada de militants i una formació municipal. Es parla de compartir informació i formació sobre xarxes socials entre Esquerra i Jovent.

6. Informe de Comunicació
El Miquel, amb una presentació, ens explica que s’ha fet en comunicació les últimes dues setmanes.

La reunió acaba a les 22h.