Barcelona

Nou Barris

Notícia

Reunió d’ERC Nou Barris


Reunió d’ERC Nou Barris de persones militants, simpatitzants i amigues. Dilluns 18 de maig de 2020

1. Protocol per videoconferències
Llúcia: presenta i comenta el nou protocol de confidencialitat i compliment
de protecció de dades per videoconferències

2. Parlem de l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.
Albert: explica les diferències entre l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia. Que significa i que impliquen. En Xavier, l’Emma, la Montserrat, l’Ana, el Biel i el Miquel A. fan aportacions i preguntes. És debat sobre la influència dels diferents models econòmics i sobre el patriarcat. “La primera diferencia de clase fou home-dona”

3. Informe presidència
Llúcia: El proper dimecres hi ha executiva d’ERC Barcelona. És confirma el Connectem-nos del dia 8 amb Magda Casamitjana. S’ha reactivat telemàticament la Taula de la República de Nou Barris

4. Informe Municipal
Quim: El dilluns obre el Districte. No s’ha avisat, ni a la Presidenta del Districte i ha calgut insistir per a tenir l’informació. Diuen que estan fent un pla de desconfinament i avui han fet arribat el formulari. Van amb molt retard respecte a d’altres Districtes. Han començat a obrir serveis de forma parcial. És continua fent feina telematica. Es demana una reunió de Portaveus. S’està preparant un document per repensar l’endemà de la crisis sanitaria que donarà lloc a una campanya territorialitzada. 

5. Informe secretaria de la dona
Montserrat: S’ha fet una Taula feminista del Districte (la segona en confinament). No està sortint encara tota la problemàtica provocada per la crisi. A mesura que progresi el desconfinament es veuran les greus necessitats latents. Falten llocs per anar a dormir i cada cop fa falta donar més aliments gratuits. 
Irene: És vol crear una coral “cançó de dona”.

6. Informe de Jovent
Emma: Han fet una reunió breu i han estat molt actius a la xarxa Ahir van fer una formació. el dia 20 faran un Congrés telematic d’ERC 

7. Informe de Comunicació
Miquel: fa l’informe de la tasca duta a terme per la secretaria de comunicació l’última setmana. 
Creació de continguts. Explica el tancament de la campanya “A Nou Barris no sobra cap llibreria”. Informa que s’ha fet un video del Ple de Districte del dia 6 recollint les diferents gravacions i postals que s’han fet i s’ha pujat a youtube. Explica continguts per donar suport al comerç i una postal del 20 aniversari de la inauguració del Casal.
Formació. Comenta la propera formació de seguretat informàtica que tindrà lloc el dissabte.
Xarxes socials: Explica els continguts que s’han pujat a twitter, facebook, instagram i youtub aquesta setmana.
Web del Casal. Comenta els articles que s’han afegit a la web i que l’agenda de la WEB està al dia.
Comunicacions. Enumera les diferents comunicacions en correu electrònic i whatsapp que s’han fet aquesta setmana.

8. Altres
Es comenten les xerrades de la Federació de dimarts i dijous.
Ana: explica tot d’iniciatives que estan duent a terme des de la comunitat latina per ajudar a les persones amb problemes assistencials i alimentaris pel coronavirus. Si algú vol col·laborar que es posi en contacte amb ella.


La reunió acaba a les 22h