Barcelona

Nou Barris

Notícia

Reunió d'ERC Nou Barris


Avui hem fet la reunió setmanal d’ERC Nou Barris de persones militants, simpatitzants i amigues, amb una assitència de 11 persones. Aquí teniu algunes notes de la reunió:

1. Informe presidència
Llúcia: Explica l’acord per abstenir-se a l’Estat d’Alarma. La Montserrat, el Miquel, el Pep i el Dani en fan comentaris vers l'estratègia del Partit.
La Llúcia ens parla d’una xerrada que es va fer a Gràcia amb l’Andrea com a ponent.

2. Informe Municipal
Montserrat: Dijous va haver Junta de Portaveus sense la regidoria i sense secretari. És va demanar per que no s’havia informat a la presidencia del Districte de l'obertura de la Seu del Districte. S'acorda fer una Junta de Portaveus cada dues setmanes. El Quim demana que a les properes Juntes és faci acta de la reunió. Es va fer una reunió amb una entitat amb la què es farà una col·laboració puntual. Ens hem ofert a fer més col·laboracions.
El Daniel comenta el tema de la retirada de planxes d’amiant en unes teulades i el problema de les Festes Majors dels barris. El Xavier ens explica que les Festes Majors anul·lades es volen traslladar a la tardor, però no hi ha res confirmat. El Miquel pregunta pel Sant Jordi del 23 de juliol. 

3. Informe secretaria de la dona
La Montserrat explica les últimes novetats.

4. Informe de Jovent
El dia 20 tenen Congrés de Jovent Barcelona. Segurament una o dues persones del Casal hi seran a la nova permanent de la Federació. A nivell nacional han començat la campanya de recuperar els carrers.

5. Informe de Comunicació
El Miquel fa l’informe de Comunicació.
S’engega un debat al voltant de l’ús del Whats App en la comunicació del Casal. L’Emma defensa la creació d’un nou xat on només puguin penjar continguts els membres de l’Executiva. El Miquel creu que ja tenim les "llistes de difusió" per tal de fer aquesta feina. Parlen la Llúcia, el Pep i la Irene.

6. Altres
Es parla dels exàmens universitaris. 


La reunió acaba cap a les 22h.