Barcelona

Sant Martí

Notícia

TRASPÀS DE MONTSERRAT CARRERAS


Benvolgudes i benvolguts militants, amigues i amics de Sant Martí:

Profundament entristit us comunico la mort de la nostra companya Montserrat Carreras Liébanas, militant de la Secció Local d’ERC del Clot-Verneda.

La Montserrat va ser consellera del grup municipal de districte de Sant Martí, així com també va ocupar diversos càrrecs orgànics al partit. Militant molt activa  i estimada per tots i totes les persones que l’han tractada. Destacada lluitadora per revertir les desigualtats socials i de defensa dels drets polítics de Catalunya, ha deixat una gran empremta de treball, solidaritat i lluita.

Des de la Federació de Districte de Sant Martí, volem ser al costat de la família i, dels amics i amigues de la Montserrat, mostrant el nostre sentiment per  tan gran pèrdua i de condol en aquests moments tan tristos per a tota la família republicana de Sant Martí.

La vetlla serà al Tanatori de Sancho d’Àvila (Almogàvers, 93-99 -Barcelona-) a la sala número 4, a partir de dijous dia 3 de desembre a les 16 hores. La cerimònia tindrà lloc divendres 4 a les 13:50 hores, al mateix Tanatori.

Estem a la vostra disposició per a tot el que necessiteu.

Ben afectuosament,
Àngel Ruiz i Díez
President Federació Districte Sant Martí