Barcelona

Notícia

57è Congrés Regional de Barcelona

Benvolgut, benvolguda,

Ens plau convocar-te al 57è Congrés Regional de Barcelona, que celebrarem el proper dimarts 19 de febrer, a les 19h al Centre Cívic Sagrada Família (Carrer Provença 480). Les acreditacions estaran obertes a partir de les 18:30h.

L’ordre del dia del Congrés serà:

1. Elecció de la Mesa
2. Aprovació de l’ordre del dia
3. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta del Congrés Regional anterior
4. Elecció de la primera persona candidata de Barcelona a les eleccions europees 2019
5. Calendari nacional
6. Estratègia antirepressiva
7. Elecció de la segona persona candidata de Barcelona a les eleccions europees 2019
8. Cloenda

Qualsevol persona es podrà presentar per ser la primera candidata de Barcelona. Cal que  presenti la candidatura per escrit a la Seu de la Federació abans del divendres 15 de febrer a les 15h (C/ Consell de Cent 474. De dilluns a dijous de 10 a 19h, i divendres de 10 a 15h). En el moment de presentar la candidatura, caldrà presentar l’aval d’un mínim del 3% de la militància de Barcelona (40 signatures). Cada persona militant només podrà avalar una sola candidatura. Els avals caldrà recollir-los amb el formulari que trobareu a www.esquerrabcn.cat/qui-som/campanya/57-congres-regional

Qualsevol persona es podrà presentar per ser la segona candidata de Barcelona. Cal que  presenti la candidatura per escrit a la Seu de la Federació abans del divendres 15 de febrer a les 15h (C/ Consell de Cent 474. De dilluns a dijous de 10 a 19h, i divendres de 10 a 15h). No cal presentar avals.

Les persones que es presentin a primera candidata que no resultin escollides, podran presentar-se a la segona votació.

Tenen dret a participar al Congrés els i les militants que s’hagin donat d’alta amb anterioritat al 19 de novembre de 2018. Per poder participar cal que els i les militants estiguin a corrent de pagament com a molt tard el dia 12 de febrer de 2019, i així ha de constar a la llista que la Secretaria Nacional d’Organització posi a disposició de la Comissió Organitzadora.

Els simpatitzants, amics i amigues podran participar amb dret a veu i sense vot, així com els i les militants que no compleixin les condicions descrites anteriorment.

La Comissió Organitzadora del Congrés està formada per Gemma Domínguez, Cristian Agudo i Sílvia Caufapé.

Si voleu contactar amb la Comissió Organitzadora podeu fer-ho al 93 317 15 13 o a congresregional@esquerrabcn.cat

Salutacions,

Robert Fabregat i Fuentes
President d’ERC Barcelona