Barcelona

Notícia

62è Congrés Regional de Barcelona

62è Congrés Regional de Barcelona


Barcelona, a 26 de desembre de 2019

 
Benvolgut, benvolguda,
 
Ens plau convocar-te a la Jornada Electoral d’elecció de la Permanent de la Federació d’ERC Barcelona, que se celebrarà el proper divendres 31 de gener de 2020 en horari ininterromput de 9 a 20h, i al 62è Congrés Regional de Barcelona, que tindrà lloc el dissabte 1 de febrer a les 10.30h al Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs (C. Rector Triadó, 53).
 
Per exercir el teu dret a vot el dia 31 de gener, disposaràs d’una plataforma de votació electrònica, que et permetrà votar telemàticament (des d’un ordinador, un mòbil o una tauleta), o des dels punts de votació presencial que s’habilitaran, d’acord amb l’article 3 del Reglament. Si no disposes de correu electrònic o prefereixes votar presencialment, ho podràs fer a la Mesa de vot presencial, que s’instal·larà a la Seu de la Federació (C. Consell de Cent, 474) en horari ininterromput de 9 a 20h.
 
Tal com estableix l’Annex 1 del Reglament de la Federació d’ERC Barcelona i el Reglament d’Elecció de la Permanent Regional 2020, les dates més destacades del procés electoral són:
 
- Fi del termini de presentació de precandidatures: dimarts 7 de gener a les 19h (extensió fins al dijous 9 de gener a les 19h) per a la presentació del formulari ‘Presentació de candidatura’ amb una proposta de Permanent Regional. La Federació estarà oberta des de les 10h fins a les 19h. Si el/la precandidat/a vol nomenar un representant de candidatura, ha d'omplir el següent formulari.
- Inici de la campanya electoral: dimecres 8 de gener (posposat al divendres 10 de gener). Podeu consultar el calendari de la campanya electoral aquí.
- Fi del termini de presentació d’avals: dilluns 27 de gener a les 19h (presentació dels avals del 5% la militància, 66 avals de militància al corrent de pagament i l’antiguitat necessària, mitjançant el formulari disponible al web i que només avalin una sola candidatura) i presentació de la proposta de Permanent definitiva (mitjançant el formulari de candidatura disponible). 
- Fi de la campanya electoral: dijous 30 de gener.
- Jornada Electoral: divendres 31 de gener.
- Plenari del Congrés Regional: dissabte 1 de febrer.
 
La Comissió Organitzadora del Congrés estarà formada per Josep Joaquim Pérez (presidència), Anna Nebreda, Cristian Agudo, Montserrat Cañameras, Xavier Florensa, Mònica Llorente (a proposta de l’Assembla de les dones d’ERC Barcelona) i Pau Cruz (a proposta del Jovent Barcelona).

Consulta els resultats de la Jornada Electoral aquí.

Si voleu contactar amb la Comissió Organitzadora podeu fer-ho al 93 317 15 13 o a [email protected]. Donada la coincidència del període vacacional amb els inicis del procés congressual, preguem que la majoria de contactes amb la Comissió Organitzadora es facin via correu electrònic.
 
Salutacions,
 
Robert Fabregat i Fuentes
President d’ERC Barcelona