Barcelona

Notícia

69è Congrés Regional

69è Congrés Regional de Barcelona


Barcelona, a 13 de setembre de 2023

Benvolguts, benvolgudes,
 
Aquí trobareu les convocatòries al plenari del 69è Congrés Regional de Barcelona i a la Jornada Electoral d'elecció a la Permanent Regional, així com els documents congressuals. 

El 69è Congrés Regional de Barcelona tindrà lloc el proper dissabte 21 d'octubre de 2023 a les 11h a l'Auditori de la Biblioteca Jaume Fuster (Pl. Lesseps, 20). La Jornada Electoral d'elecció de la Permanent Regional de la Federació de Barcelona d'Esquerra Republicana se celebrarà el proper divendres 20 d'octubre en horari ininterromput de 10h a 20h.

Les dates més destacades del procés electoral són:
 
- Presentació de precandidatures: Fins el divendres 22 de setembre a les 12h (Lliurant el 'Formulari presentació de precandidatures a la Permanent Regional' complimentat amb una proposta de Permanent Regional).
- Presentació d'avals de les precandidatures: Fins el dilluns 16 d'octubre a les 18h (Cal lliurar l'aval del 5% de la militància de ple dret -52 avals-, mitjançant el formulari disponible al web, i presentar la proposta de Permanent Regional definitiva.)
- Proclamació de les candidatures: dilluns 16 d'octubre
- Fi de la campanya electoral: dijous 19 d'octubre.
- Jornada Electoral: divendres 20 d'octubre.
- Plenari del Congrés Regional: dissabte 21 d'octubre.

La Comissió Organitzadora del Congrés estarà formada per Anna Nebreda (presidenta), Judit Calveras, Albert Castellanos, Mario Campelo i Andrea Urbano (Jovent Republicà). Si voleu contactar amb la Comissió Organitzadora podeu fer-ho al 93 317 15 13 o a [email protected].

L'horari de la Federació de Barcelona és de dilluns a dijous de 10h a 18h i els divendres de 10h a 14h.