Barcelona

Federació

Notícia

Ernest Maragall, únic candidat a les primàries d’ERC - Barcelona


La militància d’ERC-Barcelona ha avalat l’actual president del Grup Municipal, Ernest Maragall, com a candidat a cap de llista per a les eleccions municipals del 2023. Un cop finalitzat el període de recollida de signatures, que acabava avui a les 14h, Maragall ha estat l’únic precandidat que ha presentat els avals necessaris. En total ha recollit un total de 263 signatures vàlides de la militància del partit, superant les 113 necessàries. 
 


Un cop proclamat candidat per la Comissió Electoral de Barcelona, s’inicia el període de campanya electoral interna que comptarà amb actes de presentació de la candidatura. El procés de primàries finalitzarà amb la jornada electoral que se celebrarà el divendres 27 de maig mitjançant un sistema de votació electrònica. La militància i els simpatitzants d'Esquerra Republicana de la ciutat, així com la militància major de 16 anys del Jovent Republicà de Barcelona, estaran cridats a les urnes.
 
La proclamació del cap de llista d’Esquerra Republicana per a les eleccions municipals del 2023 a l’Ajuntament de Barcelona tindrà lloc l’endemà, dissabte 28 de maig, en el marc del Congrés de Proclamació del cap de llista d’ERC - Barcelona.