Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Festes de Maig 2022


Aquests cap de setmana va tenir lloc la celebració de les Festes de Maig del Poblenou. Un cop aixecades les restriccions per la pandèmia és va recuperar el format tradicional amb tot un seguit d’actes.

La nostra secció local va estar present a molts d’aquests actes i, com fèiem habitualment vam participar a la Mostra d’Entitats a la Rambla del Poblenou.

Al llarg de tota la jornada vam tenir força afluència de gent amb la que vam estar parlant de les seves inquietuds, problemes i escoltant els seus suggeriments.

A mig matí van passar per la Mostra el Conseller d’Interior Joan Ignasi Elena, al cap del Grup Municipal de l’ajuntament de Barcelona i candidat a les primàries del partit per les properes eleccions Ernest Maragall i la regidora adscrita al districte Elisenda Alamany que, en companyia dels membres del Grup Municipal del Districte de Sant Martí, van aprofitar l’avinentesa per reunir-se amb diferents entitats del barri per conèixer de primera mà la seva opinió.En definitiva una jornada festiva i molt gratificant com les d’abans de la pandèmia per anar recuperant poc a cop el contacte amb la ciutadania que és lo més important.