Barcelona

Sant Martí

Notícia

Resum del Plenari del Districte de Sant Martí (Octubre 2022)


El dia 6 d’octubre va ser dia de Plenari al Districte de Sant Martí, com a cada plenari, des d’ERC i per boca dels seus representants es van presentar i defensar diverses propostes i preguntes, per a millorar els nostres barris i la vida dels seus veïns.
 
El plenari va iniciar-se amb l’informe del regidor del Districte, i posteriorment amb la votació dels punts urbanístics, on ERC vam votar en contra de l’ampliació d’usos hotelers a la residència d’estudiants de Sancho de Àvila/Meridiana.
 
Iniciada la part de propostes, en aquesta ocasió des d’ERC es va presentar, una proposició on vam demanar que atès que s'ha implementat el nou contracte de neteja i residus, es presenti un informe on es detalli el nombre, ubicació i usuaris previstos dels contenidors, quines mesures d'accessibilitat ha previst, quines i quantes han estat les queixes rebudes i les dades de recollida selectiva assolides. La proposició va ser aprovada per àmplia majoria.
 
També vam presentar dues preguntes, la primera era sobre les actuacions que s’havien dut a terme per resoldre el problema de sorolls i aire calent a l’edicle de la Gran Via/Llacuna. D’aquesta pregunta ens han donat resposta per escrit, i s’haurien regulat els equips per a generar menys molèsties, quedem a l’espera de les solucions definitives que es determinin via estudis. La segona pregunta va ser sobre el manteniment de les àrees del ‘Protegim les Escoles’, on es detecta de s de ja fa temps una manca notable de manteniment i degradació. Des del govern municipal es van limitar a enumerar els serveis municipals que hi tenen tasques assignades.
 
Podeu trobar altres detalls del Plenari a l’enllaç de Youtube:  Plenari octubre 2022 a Youtube i a la web del Districte.
 
Aprofitem per recordar-vos que l’assistència al plenari és oberta per tothom que hi vulgui assistir i, que qualsevol proposta, dubte o suggeriment que tingueu ens ho podeu fer arribar als consellers i conselleres d’ERC per correu electrònic [email protected]