Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Premis d'Honor de Sant Martí


Divendres 11 de novembre va tenir lloc el lliurament dels Premis d’Honor de Sant Martí en la seva seixantena edició.
Ens omple d’orgull comentar que el nostre company i amic Robert Nebot i Chiva va ser premiat amb la medalla d’honor en la categoria de Cultura per la seva tasca de preservació del patrimoni històric.
Altres premiats van ser:
En la categoria individual Montserrat Pocurull i Pato pel seu recorregut com a esportista i impulsora d’innombrables iniciatives amb el Club d’Atletisme Kanaletes
 
En la categoria col·lectiva el Centre d’Estudis de Sant Martí de Provençals per la seva perseverança i dedicació per protegir i difondre el patrimoni històric i artístic dels barris de la Verneda de Sant Martí.
 
En la categoria de Promoció Econòmica la Revista "El Poblenou" de l’Associació de veïns i veïnes del Poblenou per la seva tasca reivindicativa i de promoció de la vida associativa, entesa com a impulsora dels aspectes relacionats amb la dinamització del barri.
 
En la categoria de Món del treball la Pastisseria Maresma per la seva constància en la qualitat en l’elaboració de productes de pastisseria de tota la vida des del barri del Besòs i el Maresme.
 
També va rebre la Medalla d'Or l’Església Evangèlica de Betlem pels 150 anys de la seva fundació.
 
La Medalla de Bronze la van rebre Medalla de Bronze l’Escola Dovella i l’Associació Veïnal de Sant Martí de Provençals pels 50 anys de la fundació.
 
I el premi de la categoria Justícia Social va ser per Sonia Rodríguez per la seva perseverança per l’accessibilitat dels espais públics, com a membre de la vocalia de diversitat funcional de l’Associació Veïnal de Sant Martí de Provençals.