Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

14-01-2023 Parada a la Rambla del Poblenou


Aquest matí hem fet parades a tots els districtes de Barcelona per tornar a començar la tasca política després del parèntesi de les festes nadalenques.

Concretament els d’ERC Poblenou-Besòs hem estat a la Rambla del Poble Nou cantonada amb el carrer de Pujades amb la nostra parada on a banda d’informar a la ciutadania pintàvem les cares dels nens que ho volien i el hi fèiem xapes que dissenyaven ells mateixos, marxaven ben cofois amb la seva cara pintada, una xapa al pit i un globus que els hi donàvem com a fi de festa.

A banda dels nens també ha estat un matí molt fructífer de converses amb el veïnat que s’ha acostat per fer-nos arribar les seves inquietuds, queixes i aspiracions per la nostra ciutat, gràcies a la informació recaptada fins ara i a la que seguirem recollint podrem preparar les polítiques necessàries que posarem en marxa quan governem la ciutat per tornar als ciutadans l’orgull de ciutat que Barcelona ha perdut per unes polítiques erràtiques de l’equip de govern de Comuns i PSC que encapçala Colau.


En les properes setmanes seguirem amb la nostra presència al carrer i convidem a tothom a acostar-se a les nostres parades per parlar amb nosaltres.