Barcelona

Grup municipal

Notícia

Maragall acusa Collboni de bloquejar 500 milions per a Barcelona: “És representant del Hard Rock o de l’interès general de la ciutat”?


El candidat republicà a l’alcaldia creu que els socialistes i el seu líder a la capital “manquen el respecte” els veïns i veïnes no aprovant els pressupostos de la Generalitat “per interessos partidistes”

“Li pregunto al senyor Collboni: vostè a qui representa? Al negoci del Hard Rock o a l’interès general d’aquesta ciutat?”. És l’apel·lació directa que aquest matí el candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha fet al primer tinent d’alcalde de la ciutat i candidat del PSC, Jaume Collboni, a qui ha acusat de “bloquejar la disposició immediata de més de 500 milions d’euros per a Barcelona només per aquest any 2023” a través dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya.
 
Maragall ha acusat el PSC i al seu candidat d’estar “mancant el respecte la ciutadania de tot Catalunya i molt especialment de la de Barcelona” per estar bloquejant la decisió d’aprovar els comptes catalans “per un interès estrictament partidista i en termes d’operació política”, fet que ha titllat “d’altíssima irresponsabilitat”.
 
Maragall, ha fet l’atenció als mitjans a les obres de La Sagrera, al districte de Sant Andreu, ha estat acompanyat de la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, la diputada al Congrés dels Diputats Marta Rosique i la presidenta del districte de Sant Andreu, la regidora republicana Montse Benedí. El republicà ha assegurat que els més de 500 milions previstos als pressupostos d’aplicació barcelonina representen, entre d’altres, la línia dels FGC entre Plaça d’Espanya i Gràcia o “l’ampliació de serveis sanitaris i educatius” a la ciutat.
 
“Emplaço el PSC i el senyor Collboni a respectar Barcelona i, per tant, a influir decisivament en l’aprovació de l’acord polític que permeti la tramitació dels immediata dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya”, ha sentenciat Maragall.