Barcelona

Federació

Notícia

ERC Barcelona celebra la seva Jornada d’Idees amb més de 130 entitats i 300 persones participants


Les trobades han tingut lloc arreu de la ciutat i han servit per recollir demandes i propostes de la ciutadania per incorporar-les al programa electoral dels republicans

Esquerra Republicana va celebrar el passat cap de setmana la Jornada d’Idees, una sèrie de trobades obertes a la ciutadania als diferents districtes de Barcelona per tal de recollir les seves demandes, reivindicacions i propostes per a la ciutat, i que els republicans estudiaran per tal d’incloure-les al seu programa electoral per a les eleccions del proper mes de maig. A les trobades hi van participar més de 300 persones,  veïns i veïnes i representants de més de 130 entitats i associacions de la ciutat.

Ernest Maragall, candidat d’Esquerra a l’alcaldia de Barcelona, va inaugurar la trobada del districte de Gràcia, celebrada als Lluïsos de Gràcia, i a la qual també hi va assistir breument el President de la Generalitat, Pere Aragonès. Maragall va destacar la importància de jornades com aquestes per tal de “copsar els anhels, desitjos, queixes i propostes de la ciutadania barcelonina, sempre implicada, atenta i participant de la vida política i social de la ciutat”.

A les diferents trobades arreu del territori també van participar-hi alguns dels regidors i regidores del grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament, com ara Elisenda Alamany a Sant Martí, Jordi Coronas a Sarrià-Sant Gervasi, Montse Benedí a Sant Andreu, Max Zañartu a Gràcia, Jordi Castellana a Les Corts o Rosa Suriñach i Eva Baró a l’Eixample.