Barcelona

Sant Martí

Notícia

Èxit de la Jornada de Programa a Sant Martí!


Matí animat al Poblenou, on aquest dissabte 4 de febrer es va organitzar la Jornada de Programa d’ERC al Districte de Sant Martí. Una seixantena de persones, incloses nombroses entitats dels nostres barris, van omplir el Centre Moral i Cultural. Va ser una oportunitat per a rebre moltes propostes i on es van veure moltes ganes de millorar el nostre entorn. 


Va començar la jornada amb la introducció de la consellera portaveu del Districte Lourdes Arrando, on es va destacar que un 65% del programa electoral d’ERC al Districte de Sant Martí s'ha complert, un percentatge extraordinari, i tot i sent oposició a l'Ajuntament. Clarament tot un incentiu per a les més de trenta persones d'entitats que hi eren presents per fer propostes!


Ja repartits per barris, la participació de tothom va prendre el relleu, omplint de propostes i temes a resoldre el mapa dels diferents barris dels Districte gràcies a ‘post-its’, gomets i la fantàstica feina de dinamitzadors i relators. Feta la feina va arribar el moment d’esmorzar i fer un cafè, on agraïm a la Fundació ARED el càtering. Bon moment per compartir la jugada i conèixer-nos més tots plegats. 


Ja finalment, i de nou a la sala, els i les relatores van fer resum de les propostes recollides,  prèvia a la cloenda de la Jornada que va fer la regidora Elisenda Alamany. Volem aprofitar per agrair la feina als voluntaris que han fet possible la jornada, al Centre Moral per l’acollida i a les entitats per ser-hi.