Barcelona

Federació

Notícia

Maragall: "Avui presentem la Triple E: Ernest, Elisenda, Ester. El que significa èxit, empenta i esperança"


Esquerra presenta Alamany i Capella com a dos i tres de la llista, trencant la cremallera en favor de dues dones: “enviem un missatge feminista potent, Barcelona és ciutat dona”, afirma el candidat d’ERC - Alamany: “Faig el pas amb ambició i responsabilitat en un moment decisiu per obrir una nova etapa per a Barcelona” - Capella: “Em sumo per reforçar el projecte amb el coneixement que he anat adquirint per ajudar a que la capital del país esdevingui la capital de la república”

“Avui em sento més fort, tenim el millor equip per a governar Barcelona”. És l’afirmació del candidat d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, després d’haver presentat avui en roda de premsa les dues dones que l’acompanyaran com a números dos i tres de la seva candidatura: Elisenda Alamany i Ester Capella. “La triple E: Ernest, Elisenda i Ester; que significa èxit, empenta i esperança”, ha declarat el republicà.

 

Esquerra trenca d’aquesta manera la llista cremallera en favor de dues dones als tres primers llocs de la candidatura. “Enviem un missatge i una transformació feminista potent, lligant amb el fet que sovint repetim que Barcelona és ciutat dona”, ha continuat Maragall.

 

Sobre la seva número dos, Elisenda Alamany,  Maragall ha afirma que “s’ha guanyat a pols” repetir en aquesta posició, i l’ha definit com una dona que fa “política en majúscules” i “la millor garantia del lideratge que la ciutat espera”. “És una dona que fa, qua actua, que escriu, que arrisca”, ha dit Maragall.

 

Sobre la seva nova número 3, Ester Capella, l’alcaldable repbublicà ha destacat la seva “experiència i full de serveis acreditats al país i a la ciutat”, així com la seva capacitat “no només de gestió, també d’execució de polítiques tan transcendents com la de l'administració de justícia al país”.

 

“Anem a totes, a guanyar, perquè Barcelona ho necessita i ho mereix”, ha conclòs Maragall.

 

Alamany: "Som els que volem obrir Barcelona perquè continuï sent Barcelona, i obrir-la no vol dir vendre-la ni protegir-la no vol dir tancar-la"

 

Alamany repetirà com a número 2 de la candidatura, revalidant la fòrmula guanyadora del 2019 que va aconseguir la victòria a les municipals. "Som els que volem obrir Barcelona perquè continuï sent Barcelona, i obrir-la no vol dir vendre-la ni protegir-la no vol dir tancar-la", ha dit Alamany. 

 

“Vaig fer el pas a la política testimoni d'una generació a qui van fallar. Estic a la llista perque defenso que les coses es poden fer millor, i perquè els darrers governs de Barcelona no han estat a l’altura”, ha continuat la regidora, qui ha destacat que si el 2019 va fer el pas a Barcelona “amb il·lusió i compromís”, ara ho fa “amb ambició i responsabilitat en un moment decisiu per obrir una nova etapa per a Barcelona”.

 

Capella: “Em sumo al projecte per ajudar a que la capital del país esdevingui la capital de la república”

 

Ester Capella ha estat presentada com a número 3 de la llista d’Esquerra, i l’actual delegada del Govern a Madrid s’ha mostrat “il·lusionada i honorada” per sumar-se al projecte, aportant “tot el coneixement que he anat adquirint i que segur que fa possible que millorem i fent més feina per ajudar a que la capital del país esdevingui la capital de la república”.

 

Capella, que ja va ser regidora a la ciutat fins el 2011, ha afirmat que és necessari “substituir un govern que no ha donat respostes a les necessitats reals dels ciutadans de Barcelona”. “Se les van empescar amb un tripijoc perquè Maragall no fos alcalde. Ara tenim la responsabilitat que no puguin tornar-lo a fer i sigui l’alcalde de la capital del país”, ha reblat Capella.